COM COMPRAR?

Els articles de MESTRALARTGALLERY, es poden trobar de dues maneres:

Navegant per les seccions de la botiga, fins a anar trobant el producte o productes que es desitgin. Cada vegada que es trobi un producte desitjat, podrà visualitzar una fotografia i una descripció d'aquest.

Si agrada, només cal clicar damunt l’opció d’informació del producte seleccionat, axó obrirà un enllaç de correu electrònic on tindrà l'oportunitat de fer les consultes o exposar els dubtes sobre el producte escollit.

La nostre resposta donarà peu a poder “RESERVAR” durant 5 dies el producte marcat.

Aquest article quedarà així com reservat al web, i també li donarà instruccions de com FORMALITZAR LA COMPRA. Que sempre serà per mitja d'una transferència bancaria, que podrà fer efectiva durant els 5 dies de “reserva”, passats aquets CINC dies tornarà tot a la normalitat, o sia, article venut o article que continua en estoc.

FINALITZAR LA COMANDA :

Per FINALITZAR LA COMANDA, caldrà enviar una copia de la transferència bancaria feta i introduir les dades sol·licitades.

Nom complet, telèfon, adreça, codi postal, població, província i país.

Aquestes dades seran utilitzades com a adreça i contacte del lliurament del paquet. El telèfon és una dada molt útil, perquè el missatger pugui establir contacte en cas de dubtes a l'hora del lliurament de la comanda.

Triant introduir CORREU ELECTRÒNIC, enviarem a la seva bústia, una còpia de la comanda, un vegada formalitzada la compra. També serà el mitjà de comunicació per a informar de la sortida del paquet de nostres instal·lacions i del dia previst d'arribada, a més de tota la traçabilitat del procés de lliurament.

PROTECCIÓ DE DADES :

En compliment del que s'estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que tot usuari té el dret d'accés, cancel·lació, oposició i/o rectificació de les dades de caràcter personal que hagi facilitat, i que podrà exercitar-ho en qualsevol moment, tant en relació amb el contingut d'aquestes dades, com amb l'ús que es pugui fer d'ells.