QUI SOM

Any 1976. Estem a la Badia de Roses (Costa Brava, Catalunya). Concretament, a la vila marinera de L'Escala. L'antiga fonda de la senyora Nieves (1916), "Casa Nieves", també coneguda per "Can Gelada", una de les tavernes del port amb més renom de la comarca de l'Empordà, tanca portes. Conseqüència de tot això, el propietari, molt aficionat al dibuix, va tenir l'ocurrència de transformar una part dels menjadors de l'antiga fonda, com a galeria d'art. Des de llavors, aquest projecte va tenir continuïtat, i en 1987 va passar a les mans de la senyora ÀNGELA POCH.

Primer logotip de La Galeria Mestral de L'Escala

A partir de l'any 2007, jo, CESC RIBAS, prenc el relleu, i en 2012, entre els dos, vàrem celebrar els vint-i-cinc anys de la GALERIA d'ART MESTRAL.

Primer logotip de La Galeria Mestral de L'Escala

Un nou repte de continuació amb una nova bandera: ASSOCIACIÓ GALERIA D'ART MESTRAL, fins als anys 2018 - 2020, quan les especials circumstàncies d'aquelles dates, ens obligaren a tancar portes.

Primer logotip de La Galeria Mestral de L'Escala

En el transcurs de l'any 2023, renovem l'esperit de promoció de l'art pictòric, tot renovant i reestructurant l'Associació amb el nou MESTRAL ART GALLERY i també dels àmbits d'actuació inclosos en el Principat d'Andorra i a la Catalunya Nord a França.

Vista de la primera Galeria Mestral de L'Escala
Fonda Casa Nieves, Can Gelada 1930