LLIURAMENTS

GARANTIES LEGALS:

Tot el nostre material venut, es beneficia de la garantia legal de conformitat i de la garantia de vicis ocults, en les condicions legals següents:

Article L.211-4 (Codi de Consum): El venedor està obligat a lliurar un bé de conformitat al contracte i serà l'únic responsable dels defectes derivats durant l'enviament.

Article L.211-5 (Codi de Consum): Per a respondre a les condicions del contracte, el bé ha de ser apte per a la utilització i, en cas contrari, correspondre a la descripció donada pel venedor i posseir les característiques que aquest últim ha presentat al consumidor mitjançant la forma d'una mostra o model, i presentar les característiques que un consumidor pot legítimament esperar quant a les declaracions públiques realitzades pel venedor.

GARANTIA DE QUALITAT:

Garantia de qualitat i autenticitat de l'obra d'art i objectes de col·lecció.

Totes les pintures I objectes de col·lecció comercialitzades per mitjà del lloc web de l’ASSOCIACIÓ GALERIA d'Art MESTRAL, susceptibles d'autoria coneguda, i d'autenticitat, són enviades al comprador acompanyades del seu respectiu document de GARANTIA d'AUTENTICITAT, especificant les seves característiques tècniques, qualitat i condició d'obra única creada pel seu autor legítim, no susceptible de reproducció legal.

ENVIAMENT:

Tots els nostres enviaments es fan mitjançant agències de transports, tipus: MRW, SEUR, UPS, etc, ...

Lliurarem les comandes a nivell nacional, (Península i Balears), en el termini de 3 dies laborables, des del moment del seu pagament, verificat i comprovat pels mitjans que l’ASSOCIACIÓ GALERIA d'Art MESTRAL posa a l'abast del comprador.

Els lliuraments a les països de la Comunitat Europea, serà de 5 dies laborables, depenent de la distància a la qual es trobi el país i lloc de destinació. (Andorra, Ciutat del Vaticà, Mònaco, el Regne Unit, i San Marino, es consideraran com paises no adherits a la Comunitat Europea).

Pel que fa als lliuraments a les Illes Canàries i altres llocs internacionals, fora dels esmentats, farà falta establir un acord previ amb el comprador, sobre la logística d'enviament, el termini, i el mitjà de transport per al lliurament.

En cas de retards, per motius aliens al nostre control, no ens farem responsable. En tot cas, passats 7 dies laborables, des del moment del pagament sense notificacions d'incidència, ni lliuraments de la comanda, el client hauria de comunicar aquest tipus de situació, mitjançant el correu electrònic: galeriamestral@gmail.com, o via WhatsApp al número 0034 610 723 473.

Tots els lliuraments es considerant efectuades mitjançant el sistema de control utilitzat pel transportista. Correspon al Client comprovar i verificar l'encàrrec al moment de recollida o lliurament i fer llavors totes les reserves i reclamacions que estimi oportunes, fins i tot té la possibilitat de rebutjar el lliurament si aquesta té senyals manifestos de danys o deterioracions.

El Client hauria de comunicar aquest tipus de situació, mitjançant el correu electrònic: galeriamestral@gmail.com, o via WhatsApp al numero 0034 610 723 473.

Oferim la possibilitat de retornar l'obra adquirida, en un termini màxim de 5 dies, si no està satisfet amb la seva compra.

Enviï'ns un correu a galeria@galeriamestral.com, explicant-nos las seves raons, i l'hi enviarem les instruccions per fer el retorn.

Transcorregut aquest termini no s'acceptaran devolucions.

Les despeses d'enviament d'aquestes devolucions, aniran a càrrec del Client.

En tot cas, el reemborsament en el compte del Client com a conseqüència d'una devolució, es farà en el termini de 5 dies laborables a partir de la recepció a les nostres instal·lacions.

Les devolucions s'han de retornar correctament protegides en el seu embalatge d'origen, i amb tots els documents annexos, seguint les instruccions enviades per correu electrònic.